500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-500,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Maak kennis met ons team van enthousiaste hands-on consultants

We stellen samen met u vast welke nieuwe professionals het beste bij uw organisatie passen. En we verrassen u met toptalent. Zo bouwen we samen aan winnende teams.

Geert Meijer

CEO 227 Data Scientists

Geert Meijer

Geert Meijer heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de content en media industrie, waarvan ruim 10 jaar in directieposities bij Wolters Kluwer. Onder andere initiatiefnemer en directeur van het Internetcenter van Wolters Kluwer Nederland, daarvoor directeur van de juridische uitgeverij Kluwer en van Kluwer Opleidingen. Vanaf 2001 directeur en eigenaar van 227 Search BV. Geert is initiatiefnemer, oprichter en al meer dan 18 jaar drijvende kracht achter 227 Data Scientists en 227 Media.

Sanne de Kemp

Business Director 227 Learning

Sanne de Kemp

Sanne is business director bij 227 Learning met meer dan 15 jaar ervaring in de media branche (Digital, Learning, Publishing). Gespecialiseerd in Executive Search, Recruitment en Interim Management. Combineert analytische vaardigheden met interpersoonlijke skills. Coacht deelnemers met haar ruime ervaring in de Online Media, Learning, Content en Publishing industrie in uiteenlopende rollen en organisaties, diepgaande kennis van de business en een goed gevoel voor de mensen die er werken.

Werner van Sprundel

Consultant 227 Data Scientists

Werner van Sprundel

Werner studeerde af in Finance, Vastgoedkunde en Rechten en heeft zich gedurende en na zijn studies in toenemende mate ontwikkeld als data scientist. Momenteel richt hij zich voornamelijk op data science en data strategie binnen de financiële dienstverlening. Zijn passie is om data analytics te koppelen aan de “business” om zo toe te werken naar resultaten waar klanten ook echt iets aan hebben.

Bel Geert op 06-53 83 23 68 of e-mail Geert op geertmeijer@227datascientists.nl
Ga naar 227 Data Scientists

Bel Sanne op 06-12 61 52 46 of mail Sanne via sannedekemp@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Peter Hendriks

Partner 227 Search

Peter Hendriks

Peter, tot voor kort CEO van Malmberg, sloot zich per januari 2019 aan bij 227 Media. Hij gaat zich als partner o.a. richten op executive search en (Interim) bemiddeling voor (internationale) content- & kennisbedrijven en investeerders. Met de komst van Peter bouwt 227 verder aan de snelle groei van de onderneming. Peter is al 30 jaar actief in management en board functies en de (internationale) content industrie, o.a. als president STM en managing director bij Springer Nature en Wolters Kluwer.

Sarah van Koppen

Consultant 227 Learning

Sarah van Koppen

Sarah is recruitment consultant bij 227 Learning. Ze heeft enkele jaren werkervaring als recruiter, waaronder bij HRD adviesbureau GITP. Ze komt uit een onderwijsgezin en bemiddelt dan ook met veel enthousiasme professionals in de Learning markt.

Marc Teuwsen

Senior Consultant 227 Media

Marc Teuwsen

Marc studeerde Bedrijfskunde en startte zijn carrière in een aantal commerciële functies bij Shell en Nedlloyd. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar het recruitmentvak, eerst als regio-directeur bij Randstad, daarna als directeur Jobtrack.nl binnen uitgeverij Wegener. Daarna was hij meer dan 6 jaar werkzaam binnen het entertainment-vak als BU director bij filmdistributeur Entertainment One Benelux. Marc legt zich, gezien zijn achtergrond en ervaring, met name toe op de broadcast, entertainment, en online posities.

Saskia Blom

Marketeer 227 Learning

Saskia Blom

Ervaren, enthousiaste marketeer/officemanager, die een aantal jaar actief was in marketing in de beurs-en congresbranche. Saskia werkt sinds 2012 bij 227 als researcher en recruiter, met als specialisatie de Learning markt. Saskia coördineert o.a. de 227 Learning Accelerator en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Bel Peter op 06-51 10 46 49 of e-mail Peter op peterhendriks@227media.nl
Ga naar 227 Media

Bel Sarah op 06-22 13 75 56 of mail via sarahvankoppen@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Bel Marc op 06-51 61 54 41 of e-mail Marc op marcteuwsen@227media.nl
Ga naar 227 Media

Bel Saskia op 030-30 74 440 of mail via saskiablom@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Klaas de Boer

Senior Consultant 227 Media

Klaas de Boer

Klaas was werkzaam in allerlei functies in de uitgeverij. Hij vervulde managementfuncties als directeur bij Kluwer, Bohn Stafleu van Loghum, Kosmos en Lannoo. Was mede-eigenaar van het mede door hem opgerichte Matrijs. Tegenwoordig is hij consultant bij 227 Media, en daarnaast doet hij nog interim en adviserend werk. Recent was hij directeur a.i. bij KNNV Uitgeverij.

Karin van Lindenberg

Office Manager/Recruiter

Karin van Lindenberg

Bij 227 werft en selecteert Karin professionals uit de media- en data branche voor de vacatures uit onze portefeuille waarbij de focus ligt op interim professionals en professionals in media, data en broadcast & entertainment. Daarnaast is zij de Office Manager en zorgt zij dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

Tijmen Visser

Senior Recruitment Consultant

Tijmen Visser

Tijmen is een doorgewinterde Recruiter. Na 2 jaar voor de klas gestaan te hebben als leerkracht is hij bij toeval terecht gekomen in de arbeidsbemiddeling. Enkele jaren heeft hij gewerkt voor een klein werving & selectiebureau in de IT. Na een kleine uitstap bij een financieel projectdetacheerder is hij de laatste 6 jaar werkzaam geweest bij Yacht. Hier heeft hij zich ingezet voor detachering en werving & selectie van hoger opgeleide IT’ers. In de diverse rollen die hij heeft gehad lag altijd de focus op de kandidatenkant van de arbeidsbemiddeling.

Een goed oog voor de professional en écht luisteren naar wat hij wil en waar hij zou passen, dat geeft Tijmen de energie om elke dag de beste matches te maken. Tijmen gaat graag het gesprek aan met data specialisten en is binnen 227 verantwoordelijk voor een goede instroom van professionals.

Irene Luijendijk

Business Development Manager

Irene Luijendijk

Irene is business development manager bij 227 Data Scientists sinds 2019. Met het oog op de steeds ontwikkelende markt, zeker aangaande innovatie binnen de IT in combinatie met data, is zij de verbindende factor tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Irene heeft sinds 2006 verschillende commerciële rollen bekleed binnen de arbeidsbemiddeling in IT. Na een aantal jaar bij Yacht te hebben gewerkt heeft zij de overstap gemaakt naar de hoek van Data en Innovatie. Ruime ervaring binnen de financiële en verzekeringswereld opgedaan, maar overall gezien vooral een relatiegedreven persoonlijkheid waarbij openheid en belangenbehartiging van alle betrokken partijen centraal staat.

Daan Kruijs

Data Engineer/Machine Learning Engineer

Daan Kruijs

Daan heeft een studieachtergrond van wijsbegeerte, informatica en taalkunde en heeft zich vervolgens in de IT- en datahoek verder ontwikkeld. Hij heeft ervaring in data engineering, software development en data science. Met zijn wijsgerige training bekijkt hij problemen vanuit een breder perspectief en komt hij tot out-of-the-box oplossingen.

Daan heeft sinds 2017 in de data-consultancy gewerkt voor allerlei bedrijven, van klein tot groot en van media tot manufacturing. Hij treedt vanuit zijn brede achtergrond vaak op als ‘vertaler’ en faciliteert samenwerking en begrip in projecten. Creatieve technische innovatie is zijn passie.

Marijke Jonkers

Financiële administratie

Marijke Jonkers

Marijke heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam (HEAO) en was tot 2008 beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine. Daarna werkte ze als financial controller bij Rabobank International. Vanaf 2015 is ze werkzaam als ZZP-er op diverse opdrachten als controller. En vanaf 2019 verzorgt Marijke de financiële administratie bij 227.

Derek Dirks

Recruitment Assistant

Derek Dirks

Derek heeft dit jaar zijn bachelor Econometrie en Operationele Research aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Als recruitment assistent is hij o.a. bezig met het koppelen van data professionals aan nieuwe uitdagingen en is hij constant op zoek naar nieuwe data professionals om de 227 Data Scientists talentpool te versterken.

Soraya Bresser

Recruitment Assistent

Soraya Bresser

Soraya heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Als recruitment assistent is zij dagelijks op zoek naar data professionals, zowel om als kandidaat te koppelen aan lopende vacatures als om de 227 Data Scientists talent pool te versterken.

Christian te Riet

Data Scientist/Data Engineer

Christian te Riet

Christian te Riet heeft een studieachtergrond in de natuurkunde en heeft zich na zijn studie verder ontwikkeld tot een breed georiënteerde datascientist. Als persoon is hij nieuwsgierig, enthousiast en een bruggenbouwer.

Christian heeft sinds 2015 voor zowel grote als kleine partijen gewerkt aan vraagstukken zoals het voorspellen van verkeersdrukte, het berekenen van de kans dat een huishouden wil verhuizen of het voorspellen van risico op betalingsachterstanden. Met zijn analytische aanpak en communicatieve vaardigheden, speelt hij vaak een schakelrol in de communicatie tussen de meer technisch georiënteerde IT-experts en de meer inhoudelijk georiënteerde domeinexperts en stakeholders.

Stef Löhr

Aandeelhouder

Stef Löhr

Aandeelhouder van 227 en als zodanig direct betrokken bij de koers van 227. Was tot en met de zomer van 2019 jarenlang actief als Managing Director van 227.

Stef is een betrokken en enthousiaste verandermanager/ondernemer, die al meer dan 25 jaar actief is in Media, Data, Digital & Content.
Hij helpt organisaties in de groei om de strategie te vertalen naar structuur. Geeft focus. Onder andere door succesvolle teams te bouwen. Met sterk geloof in de rol van de teamleden daarin: mensen maken het verschil.
En speciale focus op de kansen die ontstaan door datagedreven werken, marketing automation en digitale verdienmodellen.

Nieuwe collega

Lijkt het je leuk bij ons te komen werken? Stuur dan je curriculum vitae naar info@227media.nl
Uw sparringpartner bij transformatie en innovatie

Kennismaken bij ons?

227 is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht op de begane grond van de prachtige Villa Oranjelust. Makkelijk bereikbaar met het OV of als u met de auto komt; er is voldoende parkeergelegenheid.
Een goede kop koffie of thee staat altijd voor u klaar! Bel 030-3074440 of mail info@227media.nl voor een afspraak.
volg ons op Linkedin