500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-500,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Maak kennis met ons team van enthousiaste hands-on consultants

We stellen samen met u vast welke nieuwe professionals het beste bij uw organisatie passen. En we verrassen u met toptalent. Zo bouwen we samen aan winnende teams.

Geert Meijer

CEO 227 Data Scientists

Geert Meijer

Geert Meijer heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de content en media industrie, waarvan ruim 10 jaar in directieposities bij Wolters Kluwer. Onder andere initiatiefnemer en directeur van het Internetcenter van Wolters Kluwer Nederland, daarvoor directeur van de juridische uitgeverij Kluwer en van Kluwer Opleidingen. Vanaf 2001 directeur en eigenaar van 227 Search BV. Geert is initiatiefnemer, oprichter en al meer dan 18 jaar drijvende kracht achter 227 Data Scientists en 227 Media.

Bel Geert op 06-53 83 23 68 of e-mail Geert op geertmeijer@227datascientists.nl
Ga naar 227 Data Scientists

Sanne de Kemp

business director 227 Learning

Sanne de Kemp

Sanne is business director bij 227 Learning met meer dan 15 jaar ervaring in de media branche (Digital, Learning, Publishing). Gespecialiseerd in Executive Search, Recruitment en Interim Management. Combineert analytische vaardigheden met interpersoonlijke skills. Coacht deelnemers met haar ruime ervaring in de Online Media, Learning, Content en Publishing industrie in uiteenlopende rollen en organisaties, diepgaande kennis van de business en een goed gevoel voor de mensen die er werken.

Bel Sanne op 06-12 61 52 46 of mail Sanne via sannedekemp@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Werner van Sprundel

Partner/Head of Advanced Analytics

Werner van Sprundel

Werner studeerde af in Finance, Vastgoedkunde en Rechten en heeft zich gedurende en na zijn studies in toenemende mate ontwikkeld als data scientist. Momenteel richt hij zich voornamelijk op data science en data strategie binnen de financiële dienstverlening. Zijn passie is om data analytics te koppelen aan de “business” om zo toe te werken naar resultaten waar klanten ook echt iets aan hebben.

Kristella Hak

consultant 227 Data Scientists

Kristella Hak

Kristella studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht en rondde in 2015 de master International Public Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af. Ze was stagiaire bij een platform voor sociaal ondernemerschap, schreef freelance teksten en werkte als parttime officemanager bij 227 Media tijdens haar studie. In 2016 is ze fulltime bij 227 komen werken en zette samen met Geert Meijer 227 Data Scientists op. Ze is verantwoordelijk voor alle recruitment- en interimprocedures, het coachen van de freelancers en de dagelijkse aansturing van het team.

Bel Kristella op 06-83 18 34 77 of e-mail Kristella op kristellahak@227datascientists.nl
Ga naar 227 Data Scientists

Peter Hendriks

partner 227 Search

Peter Hendriks

Peter, tot voor kort CEO van Malmberg, sloot zich per januari 2019 aan bij 227 Media. Hij gaat zich als partner o.a. richten op executive search en (Interim) bemiddeling voor (internationale) content- & kennisbedrijven en investeerders. Met de komst van Peter bouwt 227 verder aan de snelle groei van de onderneming. Peter is al 30 jaar actief in management en board functies en de (internationale) content industrie, o.a. als president STM en managing director bij Springer Nature en Wolters Kluwer.

Bel Peter op 06-51 10 46 49 of e-mail Peter op peterhendriks@227media.nl
Ga naar 227 Media

Marc Teuwsen

senior consultant 227 Media

Marc Teuwsen

Marc studeerde Bedrijfskunde en startte zijn carrière in een aantal commerciële functies bij Shell en Nedlloyd. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar het recruitmentvak, eerst als regio-directeur bij Randstad, daarna als directeur Jobtrack.nl binnen uitgeverij Wegener. Daarna was hij meer dan 6 jaar werkzaam binnen het entertainment-vak als BU director bij filmdistributeur Entertainment One Benelux. Marc legt zich, gezien zijn achtergrond en ervaring, met name toe op de broadcast, entertainment, en online posities.

Bel Marc op 06-51 61 54 41 of e-mail Marc op marcteuwsen@227media.nl
Ga naar 227 Media

Sarah van Koppen

consultant 227 Learning

Sarah van Koppen

Sarah is recruitment consultant bij 227 Learning. Ze heeft enkele jaren werkervaring als recruiter, waaronder bij HRD adviesbureau GITP. Ze komt uit een onderwijsgezin en bemiddelt dan ook met veel enthousiasme professionals in de Learning markt.

Bel Sarah op 06-22 13 75 56 of mail via sarahvankoppen@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Saskia Blom

marketeer 227 Learning

Saskia Blom

Ervaren, enthousiaste marketeer/officemanager, die een aantal jaar actief was in marketing in de beurs-en congresbranche. Saskia werkt sinds 2012 bij 227 als researcher en recruiter, met als specialisatie de Learning markt. Saskia coördineert o.a. de 227 Learning Accelerator en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Bel Saskia op 030-30 74 440 of mail via saskiablom@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Klaas de Boer

senior consultant 227 Media

Klaas de Boer

Klaas was werkzaam in allerlei functies in de uitgeverij. Hij vervulde managementfuncties als directeur bij Kluwer, Bohn Stafleu van Loghum, Kosmos en Lannoo. Was mede-eigenaar van het mede door hem opgerichte Matrijs. Tegenwoordig is hij consultant bij 227 Media, en daarnaast doet hij nog interim en adviserend werk. Recent was hij directeur a.i. bij KNNV Uitgeve

Bel Klaas op 06-51 28 27 60 of e-mail Klaas op
klaasdeboer@227media.nl
Ga naar 227 Media

Karin van Lindenberg

Office Manager/Recruiter

Karin van Lindenberg

Bij 227 werft en selecteert Karin professionals uit de media- en data branche voor de vacatures uit onze portefeuille waarbij de focus ligt op interim professionals en professionals in media, data en broadcast & entertainment. Daarnaast is zij de Office Manager en zorgt zij dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

Bel Karin op 030-30 74 440 of e-mail Karin op karinvanlindenberg@227media.nl
Ga naar 227 Media

Stephany Bernabela

senior consultant 227 Learning

Stephany Bernabela

“Best of both worlds”. Stephany is een senior recruitment consultant met jarenlang ervaring in de IT en learning branche. Bij 227 Learning zet zij haar expertise in om nieuwe Digital Learning professionals te binden aan interessante opdrachtgevers. Tevens is Stephany de oprichter van Tibisay en geeft zij training, coaching en advies over persoonlijke ontwikkeling.

Bel Stephany op 06-55 69 73 95 of mail via stephanybernabela@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Marie-Louise Kok

adviseur 227 Learning

Marie-Louise Kok

Marie-Louise is digital learning specialist. Na 20 jaar ervaring in marketing en media, bij bedrijven als TMG, Sdu en Sanoma, verzorgt ze als e-learning expert MOOC’s, online leerplatformen en leerprogramma’s. Bij Sanoma won zij het Mobile Accelerator fonds met een idee voor learning startup Ucourse.nl. Bij 227 Learning is zij als extern adviseur betrokken.

Bel Marie-Louise op 06-83 21 79 45 of e-mail via info@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Daniël Hendrikse

researcher 227 Media

Daniël Hendrikse

Daniël studeerde Geschiedenis (Bachelor & Research Master) aan de Universiteit Utrecht, waarin hij zich toelegde op het Duitse moderne verleden. Als werkstudent is hij sinds 2019 werkzaam bij 227 Media, waar hij onderdeel uitmaakt van het Research Team. Daniël is verantwoordelijk voor de werving en selectie, evenals de backoffice-zaken op het kantoor.

Marijke Jonkers

Financiële administratie

Marijke Jonkers

Marijke heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam (HEAO) en was tot 2008 beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine. Daarna werkte ze als financial controller bij Rabobank International. Vanaf 2015 is ze werkzaam als ZZP-er op diverse opdrachten als controller. En vanaf 2019 verzorgt Marijke de financiële administratie bij 227.

Aukje de Ruijter

Digital Learning & Development assistent

Aukje de Ruijter

Aukje is Digital Learning & Development assistent bij 227Learning en ondersteunt het Learning Team binnen ons kantoor met verschillende werkzaamheden. Daarnaast is zij bezig met haar master Onderwijs & Innovatie.

E-mail Aukje op info@227learning.nl
Ga naar 227 Learning

Nieuwe collega

Stef Löhr

Aandeelhouder

Stef Löhr

Aandeelhouder van 227 en als zodanig direct betrokken bij de koers van 227. Was tot en met de zomer van 2019 jarenlang actief als Managing Director van 227.

Stef is een betrokken en enthousiaste verandermanager/ondernemer, die al meer dan 25 jaar actief is in Media, Data, Digital & Content.
Hij helpt organisaties in de groei om de strategie te vertalen naar structuur. Geeft focus. Onder andere door succesvolle teams te bouwen. Met sterk geloof in de rol van de teamleden daarin: mensen maken het verschil.
En speciale focus op de kansen die ontstaan door datagedreven werken, marketing automation en digitale verdienmodellen.
Uw sparringpartner bij transformatie en innovatie

Kennismaken bij ons?

227 is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht op de begane grond van de prachtige Villa Oranjelust. Makkelijk bereikbaar met het OV of als u met de auto komt; er is voldoende parkeergelegenheid.
Een goede kop koffie of thee staat altijd voor u klaar! Kom eens langs of…
volg ons op Linkedin